Zemřel předseda OP Slavie v Brandýse n/O - Josef Vondrka

11.07.2013 23:00

Josef Vondrka v neděli 7.7. s námi na Rovině u KolínaV neděli 7. července přivezl na naši cykloakci Rovina u Kolína tým odbočky z Brandýsa. Ve čtvrtek 11.7. nás však zastihla smutná zpráva: náš přítel a dlouholetý předseda Odboru přátel Slavie v Brandýse nad Orlicí v úterý 9.7. 2013 náhle zemřel.

Pepa byl přirozenou vůdčí osobností. Sjednotitel lidí různých povah i názorů. Obětavý, praktický a pragmatický. Skvělý organizátor i rétor. Vždy perfektně připravený. Zakládající člen odbočky v Brandýse a 25 let její předseda. Slavii miloval nade vše a těžce nesl její problémy, stejně jako problémy fanouškovského hnutí. Iniciátor mnoha akcí a besed s funkcionáři i hráči. I díky němu mohla naše kolínská odbočka pořádat již nesčetná bowlingová, či tenisová klání, výjezdy Roviny u Kolína. Organizačně se mohla opřít o spolupráci a spolehlivost lídra slávistů z Brandýsa.

Sdílíme soustrast s rodinou i s přáteli naší blízké slávistické odbočky. Víme, že jde o ztrátu nenahraditelnou, o člověka jedinečného. A bylo nám ctí jej v Kolíně poznat a mnohokrát přivítat.

Pepo, kéž existuje slávistické nebe!