Veleňská pentle 2019

12.06.2019 20:04

10. ročník akce našich přátel připomíná i jejich odbočkové jubileum a čas našich vzájemných kontaktů. 

Zástupci OP Kolín byli na všech ročnících této vlajkové akce Veleňských, Petr Skala jednou postoupil do finále! 

Letos bylo naše zastoupení chudší. Ale Tadeáš Janáček v dětské Pentličce postoupil až do semifinále. Boj o finále a bronz prohrál vždy o jednu penaltu. Skvěle završil své účinkování v této kategorii, polepšil předloňské čtvrtfinále. 

Zahrál si i dospělou soutěž. Kde byl samozřejmě bez šance. Ale s nadhledem mu přiznejme i zde skvělou prezentaci - dal svému soupeři tři penalty z pěti, zatímco my s Jardou Dostálem zažili slabší ročník, dvě penalty na postup nestačili. Přičemž ani prohra se čtvrfinalistou jinak dobrého příjmení - Janáček - není útěchou. Platilo totiž, že penalta se dá jen blbě kopnout ;-)

Kolín ještě reprezentoval tradičně kamarád Jirka Gadas, ten se s penaltami nepáře. Takže to dal opět vědět, letos postupem do 3. kola. 

Jedno se Pentli po celých deset let dá jen tiše závidět. No, závidět. Spíš se na to těšíme....  A to je tombola.... Takže Jarda si odvezl pivní globus, Tadeáš novou bezdrátovou myš (ano i takové existuji, ale po sklepě je nahánět nemusíte), já nový digitální budík, Jirka osušku a hrnek. 

Že jsme toho hodně snědli a vypili, to je jasné. Reprezentovali jsme Kolín, jak jsme jen uměli....! I při fotce s poháry - máme double, kámo!!! 

- michael janáček -