OP Rožďalovice slaví 15 let

06.09.2015 22:27

Slávisté z Rožďalovic v sobotu 5. září slavili 15 let oficiálního fungování své odbočky. Gratulovat jim příjeli z A týmu Slavie Jan Štohanzl a Karel Hrubeš a předali památeční plaketu od výboru Odboru přátel Slavie. Zazněla oficiální zdravice zaslaná předsedou FO-OP Martinem Krobem. Gratulovali přátelé z Bělé p/B pod vedením přítele Dlouhého a za Kolín jsme rádi přijali pozvání J. Krula a moje maličkost.

Odměnou nám byl podvečer ve společnosti skvělých zdejších slávistů, grilovaného prasátka i dalších neuvěřitelných dobrot (pod kterými jako vždy v Rožďalovicích jen tak tak stoly se držely). Popovídali jsme s domácími i se všemi výše zmíněnými hosty. Opět s údivem prohlédli nádhernou klubovnu zdejších slávistů, moc dobře pojedli a popili a na závěr ještě pěkný slávistický domácí dáreček dostali!

Slávistická rodina v Rožďalovicích to je dlouholetý fenomén Odboru přátel. Pozvání k jejich oslavě si moc vážíme. A těší nás, že jejich společenství výborně funguje a v mnohém nám jsou inspirací. Přátelé Slavie, ještě jednou blahopřejeme k vašemu jubileu a je nám ctí být vašimi sousedy!

-mj-