Nová vlajka pokřtěna

13.03.2010 22:23

Před ligovým utkáním Slavia - Teplice (sobota 13. března) jsme se sešli k prvnímu slavnostnímu vyvěšení naší nové odbočkové vlajky. Vlajka má rozměry 140x100 cm a v dolní třetině bílého pole je text "Odbor přátel Kolín". Z tradičně početné výpravy, která z Kolínska směřuje na utkání do Edenu  - se této události zúčastnilo 6 členů odbočky. Jak vidíte, vyvedeně nás zvěčnil Tomáš Petráň. Dalších několik povedených fotek z této drobné akce a zápasu jsem dal do naší speciální Fotogalerie. 

Ohledně vlajky musím trochu sebekriticky uznat, že potisk je příliš malý, a i když odpovídá dle mého gusta proporcím vlajky, pak pro fotbalové utkání je prakticky nepoužitelný. Takže zkusím nějak dořešit. Ale v tuto chvíli jsme rád i za tuto a jistě ji využijeme při mnoha našich akcích.

Stran fotbalu se těžko hodnotí. Vše přebíjí zážitek dvou zdravotně odepsaných hráčů vinou tvrdosti teplických. Janda i Naumov předváděli dobrý výkon a jejich náhradníci je dostatečně nezastoupili (bohužel). Výkon týmu byl jinak bojovný, snaživý a kromě neproměnění šancí nelze asi moc vytýkat. Mrzí, že jsme nevyhráli. Mrzí ztráta dvou dalších hráčů základní sestavy. A pravda je, že utkání Slavie s lídrem naší ligy by zasloužilo lepší diváckou kulisu než návštěvu necelých devíti tisíc diváků.