CZ Bělehrad, kvalifikace EL

27.08.2009 23:47

 

 * SK Slavia Praha - CZ Bělehrad  3:0, 1:2 *

27. srpna - CZB - SKS 2:1; náročné utkání. Obavy jsme měli a že to nebude jednoduché jsme tušili. Jenže jak nám bylo o poločase? Trudomyslnost, obavy? Zřejmě. Ale v tom večeru i trošku štěstíčka jsme měli, Vaniak lapil gólovku a střídající Vlček pak po centru Hlouška paralyzoval domácí aktivitu. Slavii tím poslal do podzimní UEFA Evropské ligy.

Nebylo to lehké. Ale blažený pocit minulého čtvrtka došel naplnění! Jsme tam, nekončíme! A jistě ukážeme, že máme k dispozici opět dobrý tým!

A pokud to vyjde, podá nám zprávu o výjezdu Jiří K., člen kolínského OP, který se odvážil k výjezdu a píše krátký Twitter report pro www.slaviablog.com. Po návratu snad podá i krátké reportážní svědectví pro náš web.

 

20.srpna - SK Slavia - CZ Bělehrad 3:0 

Ještě snad ani plně nevnímáme velké vítězství a plnou nádheru čtvrtečního večera. Ani nemůžeme, protože musí být stvrzena postupem. Ale výkon sešívaných byl neskutečný a po dlouhé době snesl nejpřísnější měřitka fotbalovosti, nasazení, kolektivnosti. Všichni zaslouží pochvalu až absolutní. Proto zde vystavme sestavu, která po dvou letech představila Evropě Slavii vítěznou a dala vzpomenout na slavné pohárové časy...

Hanuš – Čelůstka (62. Krajčík), Suchý, Vomáčka, Hubáček - Belaid, Ragued, Volešák, Jaroslav Černý – Šenkeřík (72. Vlček), Hloušek (89. Janda).

Za branky díky dvakrát (34.,65.) Zdeňku Šenkeříkovi a Stanislavu Vlčkovi (81.). A my byli mezi 12 625 diváky. Slavii zdar!