Charitativní utkání Týmu legend Slavie v Kolíně

16.10.2023 20:14

Pod patronací Nadačního fondu Slavie v neděli 15.10. jsme přivítali  v Kolíně Tým legend Slavie, který sehrál fotbalové utkání proti Výběru OP Slávisti Kolín. Po remíze 5:5 byl v penaltách úspěšnějí náš odbočkový tým. 

Celou akci skvěle moderoval Petr Dejnožka. Utkání předcházelo street dancové vystoupení Eternal movements a v Býchorech návštěva dětského domova delegací ze Slavie.  

Finanční zisk z utkání je znásoben právě Nadačním fondem Slavie a směřuje na charitativní projekty - Jasmínce na speciální neurorehabilitaci a Volno o.s. na venkovní sportovní trenažer. 

Hrálo se na stadionu v Kolíně - v Borkách, po utkání proběhla autogramiáda hráčů. 

Vstupné aneb příspěvek na charitativní projekty činil 150 / 100 Kč.

Celkem se získalo 90 tisíc korun, po zdvojnásobení Nadačním fondem tedy 180 tisíc Kč. Šek předával předseda Nadačního fondu Slavie a Odboru přátel - přítel David Ocetník. 

K dispozici byl stánek Štrůdelníku, fanshopu Proslavisty.cz, Nadačního fondu. Menší účastníky nejvíce zaujal skákací hrad a jiné příležitosti uspořádané Futurem Kolín. A každého slávistu nadchl slávistický Trabant našeho přítele JB.

Celkovou účast odhadujeme kolem 600 diváků.  

Podporovatelům akce IPM Building - ing Matyáš, Elektro Lin-art, město Kolín, MUDr. Vaněk, Bc. Dejnožka, Elektro Jansta, ozvučení Jakub Janáček -  a všem návštěvníkům naší akce děkujeme. 

 - zápis k akci na webu Nadačního fondu Slavie - zde - 

Za pořádající OP Kolín Michael Janáček