Valná hromada FO-OP

19.04.2010 15:21

18. dubna 2010 proběhla v salonku hotelu Slavia Valná hromada FO OP. VH byla nevolební, účastnilo se 78 členů (z celkové základny více než dvou tisíc členné). Za OP Kolín ing Smetana, J. Krula a M. Janáček. 

Zprávu o stavu Odboru přátel přednesl předseda výboru ing. Adamec a předseda kontrolní komise JUDr Kýzr.

Pamětním listem byli odměněni Jan Čapek a Jindřich Riesner.

V rámci diskuze byly připomínky k stadionu Synot Tip Arena, výtržnostem mladých fanoušků, diskutovala se dualita papírových průkazek a plastových kartiček.

Z čehož i pro nás plyne téma k diskuzi a v čase se bude řešit v celém Odboru přátel - chceme průkazku OPS a k tomu plastovou kartičku? Nebo jen plastovou kartičku?

Čímž neříkám, že je to jediný závěr z VH FO OP, ale je to asi jediné téma, které můžeme diskutovat a ke kterému zaujmeme stanovisko.

Jinak byla VH FO OP poklidná. A mě osobně z míry vyvedl jen horký Kinley tonic vytažený přímo z chladícího boxu hotelového baru... 

Odpoledne jsem v již silnější sestavě (z Kolína opět jistě více než deset členů, alespoň koho jsem zahlédl a potkal) shlédli zápas Slavia - Kladno. Plichtu, kde rozvlnit síť bylo jaksi nad síly našich rádoby kanonýrů. Je tedy zřejmé, že liga k úspěchu letos nepovede a skončíme hodně hodně dole.