Václav Smetana vítězný!

11.11.2017 22:34

V sobotu 11. listopadu jsme ve složení Václav Smetana, Zdeněk Rybníkář a Michael Janáček vyrazili na turnaj v kuželkách do Trutnova. Na jeho první ročník nás pozvala místní odbočka Slavia Fans Trutnov. Počasi naštěstí ještě podzimní, cesta utíkala, hernu jsme snadno našli. Zářila ještě novotou. Závodní čtyřdráha. Dva místní kuželkáři si nás dirigovali ke správné hře a technice, Libor Kubík ke zdárnému průběhu turnaje. 

Hrálo nás celkem 25, 4 děti a několik dalších ještě přihlíželo a fandilo. Nejlepší ze všech byl náš kolínský Vašek Smetana. Po dvou kolech vedl suverénně, nához 61 bodů ve druhém kole bylo rekordem turnaje. Celkově dosáhl 148 bodů a o devět bodů porazil druhého Jardu Okopského, třetí Libor Kubík st. zahrál 134 bod. Zasloužili si společné foto a trofeje pro nejlepší. I něco dalšího k tomu. Za OP Kolín skončil ještě Michael Janáček na 9.místě a Zdeněk Rybníkář na 16.místě, 

Skvěle domácí nachystali občerstvení masné, salámové, sýrové i zeleninové. Pití bylo také dostatek. A všude kolem skvělá slávistická nálada. Domácí jsou skvělá parta a rádi jsme se potkali i s Míšou a Jardou z Fans Spořilov, kteří sem také udělali výlet. 

Do Kolína jsme se vraceli spokojeni. Kuželky i vše kolem se nám moc líbilo, Václava hřál vítězný pocit. Silnice byla klidná, nezmrzlá. 

Tak se těšíme zase někdy příště - SFK! Letos na dvou akcích u vás a jsme nadšeni. Jen tak dál a brzy na viděnou. Slavii zdar! 

-michael janáček -