Slavia - Levadia Tallinn 2:0

22.07.2016 22:15

Po sedmi letech je léto 2016 ve znamení Slavie v Evropských pohárech, rozumějme kvalifikaci o Evropskou ligu. Mužstvo bylo přes léto 2016 opět výrazně posíleno. Ve fotbale ale není nic tak snadné, natož ve Slavii. 

Takže úvodní lekci z produktivity v Tallinu (prohra 1:3) sledovalo z OP Kolín přímo na místě duo Jirka Krula - Jirka Málek. Kluky mohou těšit vzpomínky na pěkné město, možná i permanentka zdarma jako odčinění ostudy (vedení - smekáme!). Spolu se můžeme těšit jejich fotkou.

Z odvety v Edenu ve čtvrtek 21. července (2:0) jsme měli radost my všichni. A že nás z Kolína a Kolínska bylo opravdu nepočítaně. Nepočítatelně! Góly zajistila dvojice Škoda, van Kessel, neúnavný výkon předvedl Kenia, obranu tvrdil Bílek. Ale každý ze sestavy přinesl svůj dílek pro týmový úspěch. 14 856 diváků fandilo a nakonec si mohlo i postupově oddechnout. 

Za týden 3. předkolo a portugalské Rio Ave. Další výzva pro nově se rodící tým Slavie Praha. Budeme u toho. A zdá se, že budeme mít i zastoupení při odvetě. 

Slávisti z Kolína - ožívá nám Slavia! Pojďme si to užít, pojďme v Kolíně slávistický žít! Je nás tu hodně, pojďme táhnout za jeden provaz!

- Michael Janáček - 

- zájemci o spolupráci a společné výjezdy za Slavií se hlásí na mailu slavistikolin@gmail.com. 

- permanentkáři dejte o sobě vědět na mailu, uděláme si malý součet. Jen tak, pro radost. A taky aby v Praze věděli, že Kolín je silný, silnější než kdy dřív!